Javys, a.s.

Vyhľadávanie


Zadejte výraz pro vyhledání:


Výsledok hľadania:


1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10   » 57
(21) Stránky » BOZP

Brožúra BOZP (formát xls, 9,68 MB) aktualizácia 6. 2. 2023      

(23) Stránky » Certifikáty a osvedčenia

  Certifikát ISO 9001:2015 JAVYS, a.s. je držiteľom medzinárodne uznávaného certifikátu podľa normy ISO 9001:2015. Táto medzinárodná norma určuje požiadavky na systém manažérstva kvality.

(24) Stránky » Charakterizácia rádioaktívnych odpadov

Pracoviská:   Jaslovské Bohunice Referencie:   JAVYS Legislatíva:   Stanovuje kritériá prijateľnosti RAO na úložisko pre veľmi nízko a nízko aktívne RAO.   1.

(25) Stránky » Čistiaca stanica odpadových vôd

Slúži na príjem a čistenie nízko kontaminovaných odpadových vôd produkovaných z procesu vyraďovania jadrového zariadenia JE A1, respektíve z procesov spracovania rádioaktívnych odpadov realizovaných na zariadeniach Technológií na spracovanie a úpravu RAO.

(26) Stránky » Čo bude JAVYS a jeho zamestnanci robiť, keď sa skončí práca na vyraďovaní elektrárne V1 v roku 2027?

Je záujmom JAVYS, a. s., zúročiť získané skúsenosti a know-how z procesu vyraďovania jadrových elektrární, resp.

(27) Stránky » Čo budete robiť s technologickými linkami, do ktorých ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nullam rhoncus aliquam metus. Mauris metus. Pellentesque arcu.

(28) Stránky » Čo je rádioaktivita

Rádioaktivita predstavuje prirodzenú alebo umelo spôsobenú premenu jadra atómu sprevádzanú vysielaním rádioaktívneho žiarenia. Umelá rádioaktivita je rozpad jadra atómu (nuklidu) vyvolaný umelým odovzdaním energie jadru tak, že sa stane nestabilným a rozpadne sa zvyčajne na dve menšie jadrá so súčasným vyslaním žiarenia alfa, beta alebo gama.

(29) Stránky » Čo je to rádioaktivita?

Rádioaktivita predstavuje prirodzenú alebo umelo spôsobenú premenu jadra atómu sprevádzanú vysielaním rádioaktívneho žiarenia. S rádioaktivitou sa stretávame denne.

(30) Stránky » Čo si mám prekryť, ak musím ísť von a presunúť sa do úkrytu?

  Ak sa v ovzduší nachádzajú rádioaktívne látky, je mimoriadne dôležité ochrániť pred nimi dýchacie cesty vhodnými prostriedkami.

1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10   » 57
detail
detail