Javys, a.s.

Vyhľadávanie


Zadejte výraz pro vyhledání:


Výsledok hľadania:


1 «   2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12   » 57
(61) Stránky » Ing. Anton Masár

Ing. Anton Masár je riaditeľom divízie financií a služieb spoločnosti JAVYS, a. s. Narodil sa v roku 1963 v Trnave. Vyštudoval odbor jadrovej energetiky na elektrotechnickej fakulte Slovenskej vysokej školy technickej v Bratislave a neskôr študoval na Sheffield Hallam University, kde získal Diploma in Management.

(62) Stránky » Ing. Ján Horváth

Ing. Ján Horváth je členom predstavenstva a riaditeľom divízie bezpečnosti spoločnosti JAVYS, a. s. Narodil sa v roku 1964 v Smoleniciach. Štúdium absolvoval na Slovenskej vysokej škole technickej v Bratislave, na chemickotechnologickej fakulte, v odbore technológia anorganických výrob.

(63) Stránky » Ing. Miroslav Božik, PhD.

Ing. Miroslav Božik, PhD. je členom predstavenstva a riaditeľom divízie vyraďovania A1 a nakladania s rádioaktívnymi odpadmi a vyhoretým jadrovým palivom spoločnosti JAVYS, a.

(64) Stránky » Ing. Tomáš Klein

Ing. Tomáš Klein je riaditeľom divízie vyraďovania V1 a PMU  spoločnosti JAVYS, a. s. Narodil sa v roku 1989 v Bratislave. Inžinierske štúdium absolvoval na Slovenskej technickej univerzite v Bratislave, Fakulte elektrotechniky a informatiky, v odbore elektrotechnika (jadrová energetika).

(65) Stránky » Integrálny sklad rádioaktívnych odpadov

Integrálny sklad rádioaktívnych odpadov (IS RAO) v lokalite Jaslovské Bohunice je ďalším z ukončených projektov BIDSF realizovaných v rámci ...

(66) Stránky » Integrovaný systém manažérstva

Integrovaný systém manažérstva je systém riadenia, v ktorom má každý zamestnanec stanovené svoje postavenie, úlohy, kompetencie, zodpovednosti a primerané právomoci.

(67) Stránky » Jadrová bezpečnosť

Všeobecným cieľom jadrovej bezpečnosti je chrániť jednotlivca, spoločnosť a životné prostredie určením a udržiavaním účinnej ochrany pred jadrovým ohrozením.

(68) Stránky » Je zabezpečená dostatočná ochrana pracovníkov manipulujúcich s rádioaktívnym odpadom?

Všetci pracovníci spoločnosti JAVYS, a. s., ako aj dodávateľských spoločností sú vyškolení na prácu s ionizovaným žiarením. Pri práci v kontrolovanom pásme jadrových zariadení spoločnosti musia používať ochranné pomôcky predpísané pre daný výkon prác (overaly, respirátory, masky a pod.

(69) Stránky » JUDr. Vladimír Švigár

JUDr. Vladimír Švigár je podpredsedom predstavenstva a riaditeľom divízie financií a služieb spoločnosti JAVYS, a. s. Narodil sa v roku 1968 v Košiciach. Vysokoškolské štúdium absolvoval na Karlovej univerzite v Prahe, Právnickej fakulte, kde vyštudoval odbor právo, so špecializáciou na medzinárodné právo - medzinárodné vzťahy.

(70) Stránky » Kam putuje zvyšok slovenského odpadu, ktorý vykazuje rádioaktivitu?

Zvyšok odpadu, ktorý vykazuje rádioaktivitu a nie je ho preto možné uvoľniť do životného prostredia je najskôr spracovaný (lisovaním, spaľovaním, bitumenáciou, vitrifikáciou, cementáciou a pod.

1 «   2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12   » 57
detail
detail