Javys, a.s.

Vyhľadávanie


Zadejte výraz pro vyhledání:


Výsledok hľadania:


1 «   5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15   » 57
(91) Stránky » Modernizácia zariadení na nakladanie s RAO pre JE Kozloduj

Projekt: „Technický dizajn a aktualizácia bezpečnostnej dokumentácie pre modernizáciu zariadení na nakladanie s RAO pre JE Kozloduj (D-48-1)“; Konzorcium: IDOM (ES) – JAVYS – ATP Atomtoploproekt, Ltd.

(93) Stránky » Nahlasovanie protispoločenskej činnosti

Podnety súvisiace s oznamovaním protispoločenskej činnosti, môžete podať: a) písomne, prostredníctvom pošty na adresu: Jadrová a vyraďovacia spoločnosť, a.

(94) Stránky » Najčastejšie otázky

1. Aké činnosti robí spoločnosť JAVYS? 2. Koľko má JAVYS zamestnancov? 3. Prevádzkuje spoločnosť JAVYS elektrárne v Jaslovských Bohuniciach a v Mochovciach?

(95) Stránky » Najdôležitejšie realizované opatrenia Malej rekonštrukcie

žíhanie tlakovej nádoby reaktora na oboch blokoch, výrazné zlepšenie tesnosti hermetických priestorov, zvýšenie spoľahlivosti odvodu tepla vsekundárnom okruhu, zvýšenie výkonu systémov núdzového napájania bezpečnostných sekcií, seizmické zodolnenie primárneho okruhu, bezpečnostných systémov abudov, opatrenia voblasti požiarnej ochrany, inštalácia diagnostických systémov odporúčaných ako vzor aj pre ostatné jadrové elektrárne vo svete.

(96) Stránky » Najdôležitejšie realizované opatrenia Postupnej rekonštrukcie

systém poistných ventilov aodľahčovacej trasy kompenzátora objemu, systém superhavarijného napájania parogenerátorov vodou, systém prepúšťacích staníc parogenerátorov do atmosféry, systém elektrického ...

(97) Stránky » Nakladanie s rádioaktívnymi odpadmi

Druhy rádioaktívnych odpadov Počas prevádzky a vyraďovania jadrových zariadení vznikajú rôzne druhy odpadov – od bežného komunálneho odpadu až po veľmi nízko, nízko, stredne a vysoko aktívne rádioaktívne odpady (RAO) v pevnej, kvapalnej a plynnej forme.

(98) Stránky » Nakladanie s vyhoretým jadrovým palivom

Vyhoreté jadrové palivo je produktom procesu výroby elektrickej energie v jadrových elektrárňach. Nakladanie s ním patrí medzi najnáročnejšie oblasti jadrovo-energetického odvetvia z hľadiska ochrany životného prostredia a ekonomiky palivového cyklu.

(99) Stránky » Národná agentúra-SIEA

Na základe vývoja a skúseností vyplývajúcich zo spolupráce s Európskou bankou pre obnovu a rozvoj iniciovala Slovenská republika koncom roku 2013 vznik tzv.

(100) Stránky » Nedostávajú sa žiadne škodlivé látky do pôdy a do vody v okolitých obciach?

V oblasti do 21 km od umiestnenia jadrových zariadení v okolí Jaslovských Bohuníc je vykonávaných ročne viac ako 1 700 odberov, pôdy, vody, poľnohospodárskych produktov a vo všetkých vzorkách je analyzovaný obsah rádionuklidov.

1 «   5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15   » 57
detail
detail