Javys, a.s.

Vyhľadávanie


Zadejte výraz pro vyhledání:


Výsledok hľadania: sk o spolocnosti cinnosti


1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10   » 21
(11) Stránky » História

JE A1 bola prvou jadrovou elektrárňou v bývalej ČSSR. Práce na projektoch začali v roku 1956. Elektráreň A1 bola koncipovaná ako experimentálna a mala overiť možnosti energetického využívania reaktorov na prírodný urán.

(12) Stránky » Informácia pre verejnosť a dodávateľov

V súvislosti so spracúvaním Vašich osobných údajov zo strany spoločnosti Jadrová a vyraďovacia spoločnosť, a. s.

(13) Stránky » Informácie o kamerových systémoch

Riadne spracúvanie osobných údajov v zmysle platnej legislatívy je veľmi dôležité a ochrana osobných údajov je prioritou. V tejto súvislosti by sme Vás radi informovali o spracúvaní osobných údajov v podmienkach Jadrovej a vyraďovacej spoločnosti, a.

(14) Stránky » Ing. Ján Horváth

Ing. Ján Horváth je členom predstavenstva a riaditeľom divízie bezpečnosti spoločnosti JAVYS, a. s. Narodil sa v roku 1964 v Smoleniciach. Štúdium absolvoval na Slovenskej vysokej škole technickej v Bratislave, na chemickotechnologickej fakulte, v odbore technológia anorganických výrob.

(15) Stránky » Ing. Miroslav Božik, PhD.

Ing. Miroslav Božik, PhD. je členom predstavenstva a riaditeľom divízie vyraďovania A1 a nakladania s rádioaktívnymi odpadmi a vyhoretým jadrovým palivom spoločnosti JAVYS, a.

(16) Stránky » Ing. Tomáš Klein

Ing. Tomáš Klein je riaditeľom divízie vyraďovania V1 a PMU  spoločnosti JAVYS, a. s. Narodil sa v roku 1989 v Bratislave. Inžinierske štúdium absolvoval na Slovenskej technickej univerzite v Bratislave, Fakulte elektrotechniky a informatiky, v odbore elektrotechnika (jadrová energetika).

(17) Stránky » Integrovaný systém manažérstva

Integrovaný systém manažérstva je systém riadenia, v ktorom má každý zamestnanec stanovené svoje postavenie, úlohy, kompetencie, zodpovednosti a primerané právomoci.

(18) Stránky » Jadrová bezpečnosť

Všeobecným cieľom jadrovej bezpečnosti je chrániť jednotlivca, spoločnosť a životné prostredie určením a udržiavaním účinnej ochrany pred jadrovým ohrozením.

(19) Stránky » Komerčné aktivity

Spoločnosť JAVYS, a. s., má v stredoeurópskom regióne významné postavenie a svojím zodpovedným a kompetentným zabezpečovaním záverečnej časti jadrovej energetiky s dôrazom na bezpečnosť, kvalitu a ochranu životného prostredia je rešpektovaným partnerom aj pre zahraničné spoločnosti.

(20) Stránky » Kontroluje niekto aj prepravu rádioaktívnych materiálov, obalov a prepravných zariadení?

Realizáciu prepráv všetkých druhov rádioaktívnych materiálov, obalov a prepravných zariadení kontrolujú príslušné dozorné a kontrolné orgány (Úrad jadrového dozoru SR, Úrad verejného zdravotníctva SR a Útvar vedúceho hygienika Ministerstva dopravy a výstavby SR).

1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10   » 21
detail
detail