Javys, a.s.

Vyhľadávanie


Zadejte výraz pro vyhledání:


Výsledok hľadania: sk o spolocnosti cinnosti


1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10   » 21
(21) Stránky » Likvidácia IRAO zo zdravotníctva

Spoločnosť JAVYS, a. s., zabezpečuje spracovanie historických nepoužívaných rádioaktívnych materiálov zo zdravotníckych zariadení, vedeckých a výskumných pracovísk, školstva a priemyslu.

(22) Stránky » Medzinárodné dohovory

Dohovor z Espoo Dohovor Európskej hospodárskej komisie OSN E/ECE/1250 o hodnotení vplyvu na životné prostredie presahujúceho štátne hranice (Dohovor z Espoo) bol prijatý 25. februára 1991 vo fínskom meste Espoo v záujme rozvoja medzinárodnej spolupráce pri zabezpečovaní priaznivého životného prostredia a trvalo udržateľného rozvoja.

(23) Stránky » Modernizácia zariadení na nakladanie s RAO pre JE Kozloduj

Projekt: „Technický dizajn a aktualizácia bezpečnostnej dokumentácie pre modernizáciu zariadení na nakladanie s RAO pre JE Kozloduj (D-48-1)“; Konzorcium: IDOM (ES) – JAVYS – ATP Atomtoploproekt, Ltd.

(25) Stránky » Nahlasovanie protispoločenskej činnosti

Podnety súvisiace s oznamovaním protispoločenskej činnosti, môžete podať: a) písomne, prostredníctvom pošty na adresu: Jadrová a vyraďovacia spoločnosť, a.

(26) Stránky » Najčastejšie otázky

1. Aké činnosti robí spoločnosť JAVYS? 2. Koľko má JAVYS zamestnancov? 3. Prevádzkuje spoločnosť JAVYS elektrárne v Jaslovských Bohuniciach a v Mochovciach?

(27) Stránky » Nakladanie s rádioaktívnymi odpadmi

Druhy rádioaktívnych odpadov Počas prevádzky a vyraďovania jadrových zariadení vznikajú rôzne druhy odpadov – od bežného komunálneho odpadu až po veľmi nízko, nízko, stredne a vysoko aktívne rádioaktívne odpady (RAO) v pevnej, kvapalnej a plynnej forme.

(28) Stránky » Nakladanie s vyhoretým jadrovým palivom

Vyhoreté jadrové palivo je produktom procesu výroby elektrickej energie v jadrových elektrárňach. Nakladanie s ním patrí medzi najnáročnejšie oblasti jadrovo-energetického odvetvia z hľadiska ochrany životného prostredia a ekonomiky palivového cyklu.

(29) Stránky » Ochrana životného prostredia - Systém environmentálneho manažérstva

Sprísňovanie environmentálnych zákonov, plnenie cieľov a priorít štátnej environmentálnej politiky, narastanie záujmu zainteresovaných strán o problematiku trvalo udržateľného rozvoja, ako aj zvýšenie konkurenčnej výkonnosti a zodpovednosť za znečisťovanie, núti organizácie prehodnotiť svoj stav a zaviesť účinné a efektívne manažérske systémy.

(30) Stránky » Optimalizácia spracovateľských kapacít Technológií na spracovanie a úpravu RAO JAVYS, a.

Jadrové zariadenie Technológie na spracovanie a úpravu rádioaktívnych odpadov (TSÚ RAO) tvorí súbor technológií využívaných na spracovanie, predúpravu a úpravu RAO v lokalite Jaslovské Bohunice.

1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10   » 21
detail
detail