Javys, a.s.

Vyhľadávanie


Zadejte výraz pro vyhledání:


Výsledok hľadania: sk o spolocnosti cinnosti


1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10   » 21
(41) Stránky » Radiačná ochrana

Všetky činnosti v oblasti radiačnej ochrany podliehajú pred ich povolením a počas realizácie procesu optimalizácie dávkovej záťaže v zmysle platnej legislatívy a vnútorného systému zabezpečenia kvality spoločnosti JAVYS, a.

(42) Stránky » Rozsah procesu

Súčasťou projektu je vypracovanie zámeru, na základe ktorého MŽP SR určí rozsah hodnotenia pre správu o hodnotení. Okrem správy o hodnotení je pre verejnosť spracovávané aj všeobecne zrozumiteľné záverečné zhrnutie, ktoré popisuje navrhované činnosti prístupnejšie pre laickú verejnosť.

(43) Stránky » Skladovanie RAO

Na zabezpečenie dostatočných skladovacích kapacít RAO sú vybudované v lokalite Jaslovské Bohunice v jadrovom zariadení TSÚ RAO certifikované sklady pevných a fixovaných RAO.

(44) Stránky » Slovenské právne predpisy

Posudzovanie vplyvov na životné prostredie je v slovenskej legislatíve riadené zákonom č. 24/2006 Z.z. Národnej rady Slovenskej republiky zo 14. decembra 2005 o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (zákon EIA).

(45) Stránky » Spracovanie a úprava rádioaktívnych odpadov

Pracoviská:   Jadrové zariadenie Technológie na spracovanie a úpravu RAO v Jaslovských Bohuniciach     Jadrové zariadenie Finálne spracovanie kvapalných RAO v Mochovciach Referencie:   Slovenské elektrárne, a.

(46) Stránky » Spracovanie RAO

Spoločnosť JAVYS, a. s., prevádzkuje dve jadrové zariadenia na spracovanie a úpravu RAO.

(47) Stránky » Spracovanie sorbentov z JE Caorso

Spoločnosť JAVYS, a. s., uzatvorila zmluvu na spracovania sorbentov z JE Caorso pre Taliansku spoločnosť Sogin.

(48) Stránky » Štúdia realizovateľnosti úložiska RAO v Moldavsku

Projekt: „Vypracovanie predbežnej štúdie realizovateľnosti úložiska RAO v Moldavsku, MOL9008“; Konzorcium: BGE TECHNOLOGY GmbH (DE) – JAVYS; Opis projektu: JAVYS spolu s nemeckou spoločnosťou BGE TECHNOLOGY sú členmi konzorcia pre vypracovanie predbežnej štúdie realizovateľnosti úložiska RAO v Moldavsku.

(49) Stránky » Technológia vitrifikácie chrompiku

Špeciálnou technológiou spracovania RAO je vitrifikácia chrompiku. Vitrifikačné zariadenie je využívané na fixáciu kvapalného RAO – chrompiku, pôvodného chladiaceho média vyhoretých palivových článkov JE A1, do sklenej matrice.

(50) Stránky » Technologický plán ukončovania prevádzky

Vyvezenie celej vsádzky palivových článkov z reaktorov do bazénov skladovania Dochladzovanie palivových článkov v bazénoch skladovania Vypúšťanie prevádzkových médií z nepotrebného zariadenia a ich ...

1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10   » 21
detail
detail