Javys, a.s.

Vyhľadávanie


Zadejte výraz pro vyhledání:


Výsledok hľadania: sk o spolocnosti cinnosti


1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10   » 21
(31) Stránky » P67 - Posilňovanie kapacít v manažmente CBRN odpadov

Spoločnosť JAVYS. je členom rozmanitého a kvalifikovaného európskeho konzorcia pre  projekt financovaný EÚ, ktorým sa má zlepšiť nakladanie, manipulácia a ukladanie nebezpečných CBRN (chemických, biologických, rádioaktívnych a jadrových) odpadov.

(32) Stránky » Pavol Štuller, PhD., MBA

Pavol Štuller je predsedom predstavenstva a generálnym riaditeľom spoločnosti JAVYS, a. s. Narodil sa v roku 1975. Vysokoškolské štúdium absolvoval na Fakulte manažmentu City University of Seattle.

(33) Stránky » Politika ochrany osobných údajov

Účelom Politiky ochrany osobných údajov dotknutých osôb v spoločnosti JAVYS, a.s. (ďalej len „Spoločnosť“) je chrániť základné práva a slobody fyzických osôb, najmä ich právo na ochranu osobných údajov.

(34) Stránky » Prečo nový proces posudzovania

Pre vyraďovanie JE V1 bol uskutočnený  proces posudzovania vplyvov na životné prostredie v rokoch 2006-2007, ktorého účelom bolo vybrať optimálny variant spôsobu vyraďovania  JE V1. Výsledkom hodnotenia bol odporúčaný na realizáciu variant bezprostredného vyraďovania.

(35) Stránky » Preprava RAO a VJP

REALIZÁCIA PREPRÁV RÁDIOAKTÍVNYCH MATERIÁLOV  Spoločnosť JAVYS, a. s., realizuje prepravy rádioaktívnych materiálov v rozsahu: vyhoretého jadrového paliva, rádioaktívnych odpadov, inštitucionálnych rádioaktívnych odpadov a zachytených rádioaktívnych materiálov.

(36) Stránky » Prevádzkuje spoločnosť JAVYS elektrárne v Jaslovských Bohuniciach a v Mochovciach?

Nie. Prevádzkovateľom atómových elektrární v Jaslovských Bohuniciach a v Mochovciach je spoločnosť Slovenské elektrárne, a. s. Činnosti spoločnosti Späť na najčastejšie otázky

(37) Stránky » Príprava vyraďovania

Vláda Slovenskej republiky prijala záväzok definitívne odstaviť bloky JE V1, postupne blok 1 v roku 2006 a blok 2 v roku 2008.

(38) Stránky » Progres vo vyraďovaní

Hlavné činnosti realizácie vyraďovania JE V1: zaisťovanie a odpájanie systémov, realizácia projektov – demontáž nepotrebných zariadení ...

(39) Stránky » Projekty

Projekty JAVYS v procese EIA Spoločnosť JAVYS realizuje projekty zamerané na technologické a netechnologické objekty a zariadenia, ktoré sú potrebné na zabezpečenie hlavných činností spoločností. Posudzovanie vplyvov projektov na životné prostredie (tzv.

(40) Stránky » Prvá etapa vyraďovania

Rozhodnutie ÚJD SR č. 400/2011 o povolení na I. etapu vyraďovania jadrového zariadenia JE V1 zo dňa 19. 7.

1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10   » 21
detail
detail