Javys, a.s.

Vyhľadávanie


Zadejte výraz pro vyhledání:


Výsledok hľadania: sk o spolocnosti cinnosti


1 «   2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12   » 21
(61) Stránky » Vyraďovanie JEZ vo svete

Vo svete existuje veľké množstvo jadrovo-energetických zariadení, ktoré boli postavené v druhej polovici minulého storočia. Po ukončení platnosti licencie na prevádzku musia byť tieto zariadenia odstavené a následne vyradené.

(62) Stránky » Výroba vláknobetónových kontajnerov

Dôležitým článkom nakladania s nízko aktívnymi RAO je aj výroba vláknobetónových kontajnerov. Pri nakladaní s RAO musí byť zabezpečená maximálna bezpečnosť, preto má vláknobetónový kontajner špeciálne vlastnosti.

(63) Stránky » Vývoj hlbinného úložiska

Legislatíva Európskej únie ukladá členským krajinám vybudovať kapacity na ukladanie rádioaktívnych odpadov. Súčasťou riešenia problematiky sú národné programy vývoja hlbinných úložísk pre vyhoreté jadrové palivo a vysoko aktívne rádioaktívne odpady.

(64) Stránky » Životné prostredie

Ochrana životného prostredia sa vo vyspelých krajinách sveta dynamicky vyvíja. S rastúcim celospoločenským záujmom o udržanie a zlepšenie kvality životného prostredia venujú mnohé organizácie zvýšenú pozornosť potenciálnym negatívnym environmentálnym vplyvom svojich činností zahrňujúcim aj výrobky a služby.

(65) Tlačové správy » Stanovisko spoločnosti JAVYS, a. s.

Kanál Manivier V 40. týždni bola vo viacerých médiách zverejnená nasledujúca informácia: „Kanál Manivier pretekajúci cez obec Žlkovce v okrese Hlohovec je kontaminovaný.

(66) Aktuality » 11. zasadnutie Európskeho jadrového fóra (ENEF)

V Bratislave sa konalo 11. zasadnutie Európskeho jadrového fóra (ENEF) a nechýbali na ňom ani predstavitelia spoločnosti JAVYS, a. s.

(67) Aktuality » 14. zasadnutie Európskeho jadrového fóra (ENEF)

V Prahe sa konalo 14. zasadnutie Európskeho jadrového fóra (ENEF) a na konferencii nechýbali ani predstavitelia spoločnosti JAVYS, a. s.

(68) Aktuality » 15 rokov spoločnosti JAVYS, a. s.

Jadrová a vyraďovacia spoločnosť, a. s., si v týchto dňoch pripomína 15. výročie svojho vzniku. Zmluvy a povolenia nadobudli účinnosť o polnoci z 31. marca na 1. apríla 2006 na základe rozhodnutia Vlády SR o privatizácii Slovenských elektrární a.

(69) Tlačové správy » 5 zásahov rádioaktívnych materiálov neznámeho pôvodu

JAVYS, a. s., v roku 2020 zabezpečila päť zásahov rádioaktívnych materiálov neznámeho pôvodu (RMNP). Najťažší kus vážil 83 kilogramov, nachádzal sa vo vagóne so železným šrotom vo Vajnoroch.

(70) Tlačové správy » Aktívne skúšky FS KRAO v Mochovciach

Vo štvrtok večer, 22. 2. 2007 sa začalo aktívne vyskúšanie technologického zariadenia Finálne spracovanie kvapalných rádioaktívnych odpadov (FS KRAO). v lokalite Mochovce. Prevádzkovateľom je Jadrová vyraďovacia spoločnosť,a.

1 «   2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12   » 21
detail
detail