Javys, a.s.

Vyhľadávanie


Zadejte výraz pro vyhledání:


Výsledok hľadania: sk o spolocnosti cinnosti


1 «   4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14   » 21
(81) Tlačové správy » Demontáž systémov v kontrolovanom pásme

Projekt Demontáž systémov v kontrolovanom pásme – 2. časť, ktorý je financovaný z rozpočtu Európskej únie bude historicky po prvýkrát realizovaný prostredníctvom slovenskej inštitúcie.

(82) Aktuality » EÚ predĺži a zvýši podporu vyraďovania

Na vyraďovanie jadrových reaktorov na Slovensku, Litve a v Bulharsku po takmer 2-ročnom vyjednávaní Európska únia finálne schválila od 1. januára 2014 viac peňazí, no za prísnejších podmienok.

(83) Napísali o nás » Exkluzívny rozhovor s Petrom Čižnárom - šéfom spoločnosti JAVYS

http://energieprevas.sk/rozhovory/22  Jadrová energetika je podstatnou súčasťou slovenského energetického mixu, a preto je dôležité jej venovať pozornosť. K významným hráčom na tomto poli rozhodne patrí Jadrová a vyraďovacia spoločnosť, a.

(84) Tlačové správy » Experti spoločnosti JAVYS identifikovali a zabezpečili ...

V zmysle platnej legislatívy a pravidiel bola Jadrová a vyraďovacia spoločnosť,a.s. (JAVYS) vyzvaná Regionálnym úradom verejného zdravotníctva (RÚVZ) so sídlom v Košiciach o identifikáciu a zabezpečenie rádioaktívneho materiálu v Slovenskom Technickom múzeu Košice.

(85) Tlačové správy » Experti spoločnosti JAVYS pomohli zabezpečiť rádioaktívny materiál z havarovaného lietadla

V súvislosti s nehodou nákladného lietadla na letisku M. R. Štefánika v Bratislave vykonali experti zo spoločnosti JAVYS v uplynulých dňoch v lietadle zabezpečovacie práce nevyhnuté k premiestneniu zásielok obsahujúcich rádioaktívny materiál.

(86) Aktuality » Fragmentácia druhej tlakovej nádoby reaktora je ukončená

Spoločnosť JAVYS, a. s., ukončila v Jadrovej elektrárni V1 (JE V1) fragmentáciu druhej tlakovej nádoby reaktora (TNR). Náročné práce na unikátnej operácii trvali jedenásť mesiacov.

(87) Tlačové správy » Generálny riaditeľ OECD NEA na návšteve v JAVYS, a.

„Slovensko má vysoko profesionálny systém ukladania a zabezpečenia rádioaktívnych odpadov, a to tak z hľadiska bezpečnosti, ako aj z ekologického hľadiska,“ skonštatoval generálny riaditeľ Agentúry pre jadrovú energiu (NEA) Organizácie pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (OECD), William D.

(88) Tlačové správy » Havarijné cvičenie v Javys, a.s.

Dňa 16. júna 2016 sa v areáli spoločnosti JAVYS, a. s., Jaslovské Bohunice konalo havarijné cvičenie vychádzajúce zo simulácie udalosti modelovanej pre podmienky prepravy rádioaktívnych materiálov, bez úniku rádioaktívnych médií do životného prostredia.

(89) Tlačové správy » Havarijné cvičenie „DUB 2020“ preverilo pripravenosť havarijnej odozvy a splnilo zákonné požiadavky.

V areáli spoločností JAVYS, a. s. a JESS, a. s., v Jaslovských Bohuniciach sa dňa 23. septembra 2020 konalo pravidelné celoareálové havarijné cvičenie „DUB 2020“.

(90) Aktuality » Havarijné cvičenie „HRAB 2022“

Havarijné cvičenie „HRAB 2022“ preverilo pripravenosť havarijnej odozvy a splnilo zákonné požiadavky. Zúčastnilo sa na ňom 674 osôb.

1 «   4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14   » 21
detail
detail