Javys, a.s.

Vyhľadávanie


Zadejte výraz pro vyhledání:


Výsledok hľadania: sk o spolocnosti cinnosti vyradovanie je v1


1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9
(51) Tlačové správy » Radiačná ochrana v JAVYS, a.s. za 1. polrok 2016

Spoločnosť JAVYS, a. s., nezaznamenala za prvý polrok 2016 žiadnu radiačnú udalosť a maximálne hodnoty ožiarenia na obyvateľa v okolí JAVYS, a. s., sa pohybovali na úrovni vyše 100 krát nižšej ako je autorizovaný ročný limit.

(52) Tlačové správy » Radiačná ochrana v JAVYS, a.s. za rok 2016

V roku 2016 nedošlo na zariadeniach spoločnosti JAVYS, a. s., k žiadnej radiačnej nehode a limitná hodnota dávky na obyvateľa bola druhá najnižšia za ostatných šesť rokov.

(53) Tlačové správy » Radiačná ochrana v roku 2022

Na pracoviskách spoločnosti JAVYS sa v roku 2022 nevyskytla žiadna radiačná nehoda, ani radiačná havária, nebol zaznamenaný žiaden prípad mimoriadnej expozície (ožiarenia) pracovníka a výpuste do atmosféry a hydrosféry boli na úrovni jednotiek percent z povolených limitov.

(54) Tlačové správy » Radiačná ochrana za 1. polrok 2021

Prevádzka jadrových zariadení spoločnosti JAVYS, a. s., bola v prvom polroku 2021 stabilná s mimoriadne nízkymi výpusťami do atmosféry a hydrosféry.

(55) Napísali o nás » Slovensko je vzorom v procese vyraďovania jadrových elektrární

Keď Slovensko vstúpilo v roku 2004 do Európskej únie (EÚ), urobilo tak pod dôležitou podmienkou v oblasti jadrovej bezpečnosti: krajina bude musieť odstaviť a vyradiť svoje reaktory V1 v jadrovej elektrárni Bohunice.

(56) Tlačové správy » Slovensko sa môže stať vzorovým príkladom vo vyraďovaní ...

Spoločnosť JAVYS, a. s., pokračuje vo vyraďovaní odstavenej jadrovej elektrárne (JE) V1 už v primárnom okruhu, v marci prepravila prvý 145 tonový parogenerátor.

(57) Napísali o nás » Slovensku schválili všetky žiadosti o granty na vyraďovanie Bohuníc

www.energia.sk http://www.energia.sk/tema/jadrova-energia/slovensku-schvalili-vsetky-ziadosti-o-granty-na-vyradovanie-bohunic/13718/ Na minulotýždňovom stretnutí v Londýne Európska ...

(58) Tlačové správy » Spoločnosť JAVYS a agentúra MAAE podpísali dohodu o spolupráci

Spoločnosť JAVYS vstúpila „do klubu“ Spolupracujúcich Centier s Medzinárodnou agentúrou pre atómovú energiu (MAAE), v oblasti vyraďovania jadrových zariadení sa tak Slovensko stalo treťou krajinou, s ktorou MAAE podpísalo dohodu o spolupráci.

(59) Tlačové správy » Spoločnosť JAVYS a Prírodovedecká fakulta UK budú spolupracovať ...

Spoločnosť JAVYS a Prírodovedecká fakulta Univerzity Komenského v Bratislave budú spolupracovať vo vedecko-výskumnej oblasti a vzdelávacom procese. Podpisom dokumentu o spolupráci prejavili obe inštitúcie vôľu prispieť k rozvoju vedomostnej spoločnosti.

(60) Tlačové správy » Spoločnosť JAVYS a. s.

Spoločnosť JAVYS, a. s., má v stredoeurópskom regióne významné postavenie a svojím zodpovedným a kompetentným zabezpečovaním činností v oblasti záverečnej časti jadrovej energetiky s dôrazom na bezpečnosť, kvalitu a ochranu životného prostredia je rešpektovaným partnerom aj pre zahraničné spoločnosti.

1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9
detail
detail