Javys, a.s.

Vyhľadávanie


Zadejte výraz pro vyhledání:


Výsledok hľadania: sk o spolocnosti cinnosti nakladanie s rao radioaktivnymi odpadmi


(31) Tlačové správy » Spoločnosť JAVYS, a. s., uzatvorila hospodárenie v roku 2019 so ziskom vo výške 4,6 mil.

Spoločnosť JAVYS, a. s., uzatvorila hospodárenie roku 2019 so ziskom vo výške 4,605 mil. €, čo predstavuje medziročný nárast o 18,3% (v roku 2018 bol vykázaný zisk vo výške 3,893 mil.

(32) Tlačové správy » Spoločnosť JAVYS, a.s. v minulom roku úspešne realizovala záchyty rádioaktívnych materiálov (ZRAM)

Jadrová a vyraďovacia spoločnosť, a. s. sa zaoberá činnosťami zameranými na vyraďovanie jadrových zariadení a na nakladanie s rádioaktívnymi odpadmi a vyhoretým jadrovým palivom.

(33) Tlačové správy » Spoločnosť JAVYS, a.s. v minulom roku úspešne realizovala záchyty rádioaktívnych materiálov (ZRAM)

Jadrová a vyraďovacia spoločnosť, a. s. sa zaoberá činnosťami zameranými na vyraďovanie jadrových zariadení a na nakladanie s rádioaktívnymi odpadmi a vyhoretým jadrovým palivom.

(34) Tlačové správy » Spracovaný odpad spoločnosti Nucleco odvezený späť do Talianska

Spracovaný   inštitucionálny   rádioaktívny   odpad  (IRAO)  spoločnosti  Nucleco,   S.p.A.  bol 13. decembra 2016 odvezený späť do Talianska

(35) Tlačové správy » Spracovaný taliansky rádioaktívny odpad bol odvezený späť do Talianska

Vo štvrtok 21. decembra 2023 bol z Jaslovských Bohuníc späť do Talianska vypravený štvrtý, posledný transport finálnych produktov zo spracovania rádioaktívneho odpadu talianskej spoločnosti  SOGIN.

(36) Tlačové správy » Vláda dnes schválila komplexný návrh nakladania s niektorými ...

Zodpovedná bude Jadrová a vyraďovacia spoločnosť. Na dnešnom rokovaní schválila Vláda SR uznesenie k „Návrhu postupu pre nakladanie s inštitucionálnymi rádioaktívnymi odpadmi a zachytenými rádioaktívnymi materiálmi v Slovenskej republike“, ktorý na rokovanie predložil minister hospodárstva.

(37) Aktuality » Vzdelávací kurz MAAE pod taktovkou JAVYS

Poznatky z oblasti nakladania s veľkorozmernými komponentmi s komplexnou geometriou povrchu získali účastníci medzinárodneho kurzu, ktorý 10. až 14. novembra 2014 v Jaslovských Bohuniciach organizačne zabezpečovala spoločnosť JAVYS v spolupráci s Medzinárodnou agentúrou pre atómovú energiu (MAAE).

(38) Tlačové správy » Železničný vagón s kovovým odpadom vykazoval rádioaktivitu

Železničný vagón s kovovým odpadom súkromnej firmy vykazoval rádioaktivitu, Rakúšania ho poslali späť na Slovensko.

detail
detail