Javys, a.s.

Vyhľadávanie


Zadejte výraz pro vyhledání:


Výsledok hľadania: sk o spolocnosti cinnosti vyradovanie je v1


1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9
(21) Tlačové správy » BOZP a ochrana pred požiarmi v roku 2016

Rok 2016 bol pre spoločnosť JAVYS, a. s., v oblasti BOZP a ochrany pred požiarmi štatisticky najlepším za sledované obdobie 2006 - 2016.

(22) Tlačové správy » BOZP, ochrana pred požiarmi a jadrová bezpečnosť v roku 2021

V spoločnosti JAVYS, a. s., nebol v roku 2021 zaznamenaný žiaden registrovaný pracovný úraz zamestnanca JAVYS, a. s., žiadny požiar a nevyskytla sa ani jedna choroba z povolania.

(23) Aktuality » EÚ predĺži a zvýši podporu vyraďovania

Na vyraďovanie jadrových reaktorov na Slovensku, Litve a v Bulharsku po takmer 2-ročnom vyjednávaní Európska únia finálne schválila od 1. januára 2014 viac peňazí, no za prísnejších podmienok.

(24) Napísali o nás » Exkluzívny rozhovor s Petrom Čižnárom - šéfom spoločnosti JAVYS

http://energieprevas.sk/rozhovory/22  Jadrová energetika je podstatnou súčasťou slovenského energetického mixu, a preto je dôležité jej venovať pozornosť. K významným hráčom na tomto poli rozhodne patrí Jadrová a vyraďovacia spoločnosť, a.

(25) Tlačové správy » Generálny riaditeľ OECD NEA na návšteve v JAVYS, a.

„Slovensko má vysoko profesionálny systém ukladania a zabezpečenia rádioaktívnych odpadov, a to tak z hľadiska bezpečnosti, ako aj z ekologického hľadiska,“ skonštatoval generálny riaditeľ Agentúry pre jadrovú energiu (NEA) Organizácie pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (OECD), William D.

(26) Tlačové správy » Hospodárske výsledky spoločnosti JAVYS, a. s., za rok 2022

Spoločnosť JAVYS, a. s., dosiahla v roku 2022 napriek náročnej ekonomickej situácii kladný hospodársky výsledok, a to najmä vďaka dobiehajúcim  zahraničným komerčným projektom.

(27) Aktuality » Jadrová a vyraďovacia spoločnosť, a. s., si dnes pripomína 14 rokov úspešnej existencie.

Na základe rozhodnutia Vlády Slovenskej republiky o privatizácii Slovenských elektrární, a. s.

(28) Tlačové správy » Jadrová bezpečnosť opäť pod drobnohľadom medzinárodných kontrolných orgánov

Jadrová bezpečnosť je pod drobnohľadom medzinárodných kontrolných orgánov aj v čase pandémie COVID 19, na Slovensko opäť prišli zahraniční inšpektori.

(29) Tlačové správy » Jadrová elektráreň V1 začala etapu vyraďovania

Úrad jadrového dozoru SR vydal Rozhodnutie o povolení na I. etapu vyraďovania jadrového zariadenia JE V1 V utorok 19. júla 2011 vydal ÚJD SR Rozhodnutie č. 400/2011, ktorým povoľuje I. etapu vyraďovania jadrovej elektrárne V1 (JE) V1) v Jaslovských Bohuniciach.

(30) Aktuality » Japonská delegácia z oblasti Fukušima v JAVYS, a.s.

Japonci z oblasti Fukušimy pricestovali na Slovensko, aby získali teoretické aj praktické skúsenosti v oblasti vyraďovania jadrových elektrární a nakladania s vyhoretým jadrovým palivom a rádioaktívnymi odpadmi.

1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9
detail
detail