Javys, a.s.

Vyhľadávanie


Zadejte výraz pro vyhledání:


Výsledok hľadania: sk o spolocnosti cinnosti vyradovanie je v1


1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9
(41) Tlačové správy » Pozitívne výsledky v oblasti BOZP a OPP v prvom polroku 2017

V prvom polroku 2017 nebol v spoločnosti JAVYS, a. s., zaznamenaný žiaden požiar ani registrovaný pracovný úraz a nulová úrazovosť bola aj u zamestnancov dodávateľských firiem.

(42) Tlačové správy » Premiér navštívil JAVYS, a.s.

Vo štvrtok 14. februára 2013 v rámci návštevy Trnavského samosprávneho kraja predseda vlády SR Robert Fico sa zaujímal o napredovanie vyraďovania jadrovej elektrárne V1 v Jaslovských Bohuniciach. Priamo v lokalite Jaslovských Bohuníc Ing.

(43) Tlačové správy » Preprava a ukladanie VBK a ZRAM-y za rok 2016

Do Republikového úložiska rádioaktívnych odpadov bolo v roku 2016 prepravených a uložených 420 kusov vláknobetónových kontajnerov. Spoločnosť JAVYS, a. s., v roku 2016 prepravila a následne uložila v Republikovom úložisku rádioaktívnych odpadov (RÚ RAO) Jadrovej a vyraďovacej spoločnosti, a.

(44) Tlačové správy » Preprava posledného parogenerátora

Spoločnosť JAVYS prepravila z vyradenej jadrovej elektrárne V1 v Jaslovských Bohuniciach posledný z dvanástich 145 tonových parogenerátorov. Preprava parogenerátorov bola unikátnou „operáciou“, v histórii Slovenska a vyraďovací proces elektrárne V1 pokračuje už v primárnom okruhu.

(45) Tlačové správy » Prepravy jadrového paliva

Spoločnosť JAVYS, a. s., realizovala v prvom polroku roku 2018 šesť prepráv vyhoretého jadrového paliva (VJP) a podieľala sa na troch prepravách čerstvého jadrového paliva (ČJP).

(46) Tlačové správy » Prepravy jadrového paliva a záchyty rádioaktívnych materiálov neznámeho pôvodu v prvom polroku 2021

Spoločnosť JAVYS uskutočnila v prvom polroku 2021 dve prepravy vyhoretého jadrového paliva, zabezpečovala dve prepravy čerstvého jadrového paliva a uskutočnila štyri záchyty rádioaktívnych materiálov neznámeho pôvodu.

(47) Tlačové správy » Prepravy jadrového paliva v roku 2016

Spoločnosť JAVYS, a. s., realizovala v roku 2016 tri prepravy vyhoretého jadrového paliva a podieľala sa na piatich prepravách čerstvého jadrového paliva.

(48) Tlačové správy » Prevádzka a vyraďovanie jadrových zariadení spoločnosti JAVYS, a.

Prevádzka a vyraďovanie jadrových zariadení spoločnosti JAVYS, a. s., boli podľa hodnotenia prevádzkových ukazovateľov bezpečnosti v 1. polroku 2021 bezpečné a spoľahlivé.

(49) Tlačové správy » Prevádzka jadrových zariadení JAVYS, a. s. v roku 2020

Jadrové zariadenia spoločnosti JAVYS sú prevádzkované bezpečne, v roku 2020 nebola identifikovaná žiadna bezpečnostne významná prevádzková udalosť.

(50) Tlačové správy » Prevádzka jadrových zariadení spoločnosti JAVYS, a.

Spoločnosť JAVYS, a. s., celoročne monitoruje vplyv jadrových zariadení, ktoré prevádzkuje v lokalitách Jaslovské Bohunice a Mochovce na pracovné a životné prostredie.

1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9
detail
detail