Javys, a.s.

Vyhľadávanie


Zadejte výraz pro vyhledání:


Výsledok hľadania: sk o spolocnosti cinnosti vyradovanie je v1


1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9
(31) Tlačové správy » JAVYS a Ekonomická univerzita v Bratislave podpísali memorandum o porozumení

Spoločnosť JAVYS a Ekonomická univerzita v Bratislave budú spolupracovať vo vedecko-výskumnej oblasti a vzdelávacom procese. Podpisom memoranda o porozumení (MoU) obe inštitúcie prejavili vôľu prispieť k rozvoju vedomostnej spoločnosti.

(32) Tlačové správy » JAVYS, a. s.

Spoločnosť JAVYS, a. s., v roku 2017 zabezpečila na území Slovenska záchyty rádioaktívnych materiálov neznámeho pôvodu v 17 prípadoch, pričom ...

(33) Tlačové správy » JAVYS, a.s.

Spoločnosť JAVYS, a.s. so znepokojením vníma Správu europoslanca z Rumunska pána Marian-Jean Marinescu, ktorá bola dňa 21.januára 2013 prezentovaná vo Výbore pre kontrolu rozpočtu Európskeho parlamentu.

(34) Tlačové správy » JAVYS, a.s. sa už 10 rokov zapája do podpory vzdelávania

Spoločnosť JAVYS a. s., sa už desať rokov zapája do podpory vzdelávania.  Študenti Strednej odbornej školy elektrotechnickej (SOŠE) v Trnave budú absolvovať odborný výcvik a prax na pracoviskách spoločnosti JAVYS a.

(35) Tlačové správy » Medzinárodný seminár na pôde spoločnosti JAVYS

Na pôde spoločnosti JAVYS, a.s. sa v dňoch 17. a 18. marca 2015 uskutočnil medzinárodný seminár o  skúsenostiach z vyraďovania jadrových elektrární. Spoločnosť JAVYS, a.s.

(36) Tlačové správy » Na búranie chladiacich veží a evidenciu jadrových materiálov si posvietili aj zahraniční inšpektori.

Búranie chladiacich veží jadrovej elektrárne V1 v Jaslovských Bohuniciach trvalo presne 272 pracovných dní, a to od 2. októbra 2017 do 1.

(37) Tlačové správy » Nové úložné priestory v RÚ RAO v Mochovciach

V Republikovom úložisku rádioaktívnych odpadov v Mochovciach sú vybudované nové úložné priestory pre veľmi nízko aktívne odpady, uložených je v nich už 180 ks veľkoobjemových vakov so zeminou.    Nové úložné priestory pre veľmi nízko aktívne odpady (VNAO) boli vybudované v rámci realizácie II.

(38) Tlačové správy » Ochrana životného prostredia v roku 2022

Spoločnosť JAVYS neprekročila v roku 2022 žiaden z emisných limitov a množstvá emisií znečisťujúcich látok zo zdrojov znečisťovania ovzdušia a vypustených skleníkových plynov (CO2) boli za rok 2022 porovnateľné s predchádzajúcimi rokmi.

(39) Tlačové správy » Päť prípadov záchytu rádioaktívnych materiálov neznámeho pôvodu v prvom polroku 2018

JAVYS, a. s., zabezpečila v prvom polroku 2018 aj päť prípadov záchytu rádioaktívnych materiálov neznámeho pôvodu.

(40) Tlačové správy » Poslanci Výboru pre hospodárske záležitosti NR SR v JAVYS, a.

Poslanci Výboru pre hospodárske záležitosti NR SR navštívili Bohunické spracovateľské centrum. Prezreli si spaľovne a medzisklad vyhoretého jadrového paliva (MSVP).

1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9
detail
detail