Javys, a.s.

Vyhľadávanie


Zadejte výraz pro vyhledání:


Výsledok hľadania:


1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10   » 57
(41) Stránky » E-mail servis

Ak máte záujem o zasielanie aktuálnych informácií o spoločnosti JAVYS, vyplňte kontaktné údaje a vyberte zo zoznamu ponúkaných noviniek.

(42) Stránky » E-mail servis

Ak máte záujem o zasielanie aktuálnych informácií o spoločnosti JAVYS, vyplňte kontaktné údaje a vyberte zo zoznamu ponúkaných noviniek.

(43) Stránky » EBOR-BIDSF

Medzinárodný fond na podporu odstavenia JE V1 Bohunice / Bohunice International Decommissioning Support Fund (BIDSF) Na základe uznesenia vlády SR o definitívnom odstavení JE V1 bol ako kompenzácia zo strany Európskej únie vytvorený Medzinárodný fond na podporu odstavenia blokov jadrovej elektrárne V1 v Jaslovských Bohuniciach (BIDSF).

(44) Stránky » Ekoinformácie

Ekoinformácie - Bohunice Ekoinformácie - Mochovce

(45) Stránky » EPR 1600 - AREVA NP

Jadrový zdroj Európsky tlakovodný reaktor bol vyvinutý v medzinárodnom projekte spoločnosťami Nuclear Power Internetional, Framatome a Siemens (neskoršie Framatom ANP, potom Areva group) v spolupráci s Electricité de France a nemeckými organizáciami.

(46) Stránky » Etický kódex

Etický kódex - formát pdf

(47) Stránky » EÚ Program Bohunice

Činnosti vyraďovania JE V1 sú spolufinancované z programu pre poskytovanie finančnej podpory Európskej únie na opatrenia spojené s vyraďovaním z prevádzky jadrovej elektrárne (JE) V1 prostredníctvom Medzinárodného fondu na podporu odstavenia JE Bohunice (fond BIDSF), ktorý spravuje Európska banka pre obnovu a rozvoj.

(48) Stránky » Finálne spracovanie KRAO Mochovce

Jednotlivé linky technologického zariadenia sú určené predovšetkým na spracovanie a úpravu kvapalných RAO do formy vhodnej na uloženie na Republikovom úložisku RAO v Mochovciach.

(49) Stránky » Havarijné plánovanie

Havarijné plánovanie je súbor opatrení a postupov na zisťovanie a zdolávanie nehôd alebo havárií na jadrových zariadeniach a na zisťovanie ...

1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10   » 57
detail
detail